Toneelvereniging KNAL brengt hilarische klucht

Toneel

09 t/m 13 december 2023
   
Leende

Op 9, 10 en 13 december wordt de culturele zaal van De Schammert in Leende omgetoverd tot een bruisend theater, want Toneelvereniging KNAL brengt de komische klucht 'Alles voor het geld' onder regie van Elies van Doorn. De kaartverkoop voor deze hilarische voorstelling is inmiddels van start gegaan.

'Alles voor het geld' vertelt het verhaal van een grote som geld en een vrij onnozele begunstigde, met komische verwikkelingen die elkaar in razend tempo opvolgen. De uitdaging voor de acteurs en de regie is om timing en humor tot in de puntjes te perfectioneren, en er wordt hard aan gewerkt om het publiek te laten lachen.

Het theaterpubliek mag plaatsnemen op de tribune die speciaal voor deze gelegenheid in de zaal is geplaatst, waardoor een echte theaterbeleving wordt gecreëerd en alle ingrediënten aanwezig zijn voor een vrolijke en onbezorgde avond.

'Alles voor het geld' wordt opgevoerd op zaterdagavond 9, zondagmiddag 10 en woensdagavond 13 december. Kaartjes kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via de website www.knaltoneel.nl of op zaterdag 11 november tegen contante betaling in de foyer van Theater De Schammert, Dorpstraat 59 in Leende.

Deze hilarische klucht is gebaseerd op het oorspronkelijk Engelse stuk 'One for the Pot' geschreven door Ray Cooney en T. Hilton, en is in Nederland bewerkt door regisseur Elies van Doorn met toestemming van het Internationaal Bureau voor Auteursrecht (IBVA). Het belooft een avond vol humor en entertainment te worden waar het publiek van kan genieten.